Eesolevad üritused

26-05-2017 PROOVIKAST VÄLJA! Mustjõe proovika bändide konkurss. 2

26.05-2017
Club Woodstock/Rockstars

PROOVIKAST VÄLJA!

Mustjõe Proovika uued ja vanad muusikud,fännid,sõbrad -karvased ja sulelised,aeg on tulla kohale tukka loopima.
Taaskord toimub maraton Rockstar´sis.
Meie kõigi kõrvu silitavad seekord :

FRANK CHUZZLEWIT

FANFAAR VEINIKELDRIS
https://www.facebook.com/FanfaarVeinikeldris/
https://soundcloud.com/user-972882896

MIRROR PHASE
https://www.facebook.com/MirrorPhase/
https://soundcloud.com/mirrorphase

RISING SUN
https://www.facebook.com/RisingSunEst/
https://soundcloud.com/risingsunest

ARMS AROUND PARIS

STATICA
https://www.facebook.com/STATICAMUSIC/
https://soundcloud.com/statica-official

THE FLOCKERS
https://www.facebook.com/TheFlockersBand/

MAX WIENER

UKSED 18:30
PILET 3 EUR
Uksed: 19.30
Pilet:3
 
Algus: 19:00
Hind: 3

27-05-2017 PROOVIKAST VÄLJA! Mustjõe proovika bändide konkurss.3

27.05-2017
Club Woodstock/Rockstars

PROOVIKAST VÄLJA!
Mustjõe proovika uued ja vanad muusikud, fännid, sõbrad - karvased ja sulelised - aeg on tulla kohale  Proovikast Välja maratoni esimeseks kontserdiks, mis toimub 12.mail klubis Woodstock/Rockstars. Viimane ei ole hapupiimane, viimane on kõige ägedam, kõik muusikud ju teavad seda!

RATTLECAM PAINTJOB
HILBERT`S PROBLEMS
NUCLEAR MONARCH
THE WHITE HIGH
SOMETHING BLUE
ASANKHEYA
THE PITCH

Uksed: 18.30
Pilet:3
 
Algus: 19:00
Hind: 3

30-05-2017 Ghost Bath, Heretoir, Joy At Rest

30.05.2017
Club Woodstock7Rockstars

Ghost Bath
Heretoir
Joy At Rest
Urban Culture Entertainment, Black Revalia ja Avocado Booking esitlevad: Depressiivse post-metali suurnimi GHOST BATH USA'st väisab Euroopa tuuri raames Eestit. Erikülaliseks HERETOIR Saksamaalt ning soojendajaks JOY AT REST Eestist.



Ghost Bath (USA, post-black metal)
Heretoir (GER, post-black metal)
Joy At Rest (EST, atmospheric metal)

PILETID EELMÜÜGIS KLUBI WOODSTOCK LETIST SULARAHA EEST!

Algus: 19:00
Hind: 10

02-06-2017 GIRLS BITE BACK vol.3 /Snovonne(fin)/Portread/Sky Down]

Mad Hard Ride Promotions & Rockstar's esitlevad / present:
Käredad naisvokaalid, metal, rock & unustamatu peoelamus!
Only female fronted metal & rock & a night to remember /../.

GIRLS BITE BACK vol.3

SNOVONNE (fin)
Kaunilt karm põhjamaine kvaliteetmetal. Akadeemikute perekonnast pärit bändi laulja Sno on Snovonne süda ja hing. Tema loomingu autentsus tõmbab ligi fänne kes janunevad uuelt kõlava muusika ja ehedate emotsioonide järgi. Snovonne jõuab Rockstar’si enda uue albumi „The Child And The Bitch“ Euroopa tuuri raames.
Growing up in a family of academics and doctors who all shared a huge passion for arts in their free time, Sno's artistic taste began to take shape very early on. The vintage melancholy cut with modern wit would quickly become home to Sno's restless mind and inspire her visually as well as musically. Given the frequent use of heavy guitars, the industry has labeled her music anything from 'orchestral metal', 'modern theatrical rock' to 'industrial pop' and 'rock cabaret'. Ranging from clubs to bigger venues and festivals, Snovonne's authenticity attracts genuine fans that crave new music, emotion and cathartic art.
„The Difference“
https://youtu.be/v5ku1re3dzg
„Home“ (2017)
https://youtu.be/PYqoJDk4Xm0
„Best Days“ (2017)
https://youtu.be/8FCZFLGrQnI
https://www.facebook.com/Snovonne/

PORTREAD
Esineb harva ja vaid hästi valitud ürituste raames. Meloodiline ja tugev naisvokaal ning rasked kidrariffid moodustavad kvaliteetse helipildi mis on tõestuseks bändiliikmete aastakümnete pikkustele ponnistustele loomaks midagi täiesti omanäolist.
Melodic and strong female vocal parts mixed with heavy guitar riffs - an unique sound image which is a continuation of the band members two-decade long experiments in metal.
„God Of Robots“
https://youtu.be/lX0uMinDFMs
„Born In Secrecy“
https://youtu.be/oASevmeMOi4
https://www.facebook.com/Portread/

SKY DOWN
Ülituusa naisvokaaliga Heavy Metal sensatsioon Tallinnast. Rasked riffid ja meloodilised kitarrikäigud põimituna võimsa naisvokaaliga – tõsine hevimetall!
SKY DOWN keeps True Heavy Metal style alive. Powerful riffs and melodic chords with clean and powerful female vocals will take you for a spin for sure!
Shadow Of The World (2016)
https://www.youtube.com/watch?v=4bm9rCepYWE
King (2016)
https://youtu.be/lRIEbwBRcMs
https://www.facebook.com/Sky-Down-430919670447431/
Algus: 20:00
Hind: 5/7

03-06-2017 BEATS FROM THE VAULT!

BEATS FROM THE VAULT!

|| Dark-Electro || EBM || Industrial || Futurepop || Techno || Rhythmic Noise || Electro || Synthpop || Gothic ||


Doors open: 22.00-06.00
Ticket:
4/6/7


|| Dark-Electro || EBM || Industrial || Futurepop || Techno || Rhythmic Noise || Electro || Synthpop || Gothic ||
Algus: 22:00
Hind: 4/6/7

09-06-2017 From Russia With Rock vol.3 /Oгнeлёт/Neljudi/Like'n'Share]

FROM RUSSIA WITH ROCK III

NB! BEST PARTY IN TOWN ALERT!
OГНEЛЁT playing 90 minutes of pure gold in Rockstar’s 9.06.17, warmed up by NELJUDI & LIKE'N'SHARE!

OГНEЛЁT собрался в первой половине XXI века в Санкт-Петербурге. Краткая характеристика, данная группе Владимиром Рекшаном — «сатирический бодибилдинг». Огнелётовская музыка испытала на себе сильное этическое влияние рок-н-ролла 50-х, панка 80-х, и альтернативного рока 90-х. Лирика песен: двусмысленный пафос, черный юмор и человеческая драма на грани иронии.
Огнелёт объездил с живыми выступлениями добрую половину России, ЕС, Украину, Белоруссию. Принимал участие в фестивалях «Нашествие», «Окна открой!», «Наши в Городе», «Рок против наркотиков», «Живой!», «Берег», «КрымФест», многочисленных региональных фестивалях, мото-фестивалях и т. д. Никогда не брезговал самыми маленькими сценами вплоть до акустических концертов в полуподпольных клубах.
OGNELET [ognelyot] is THE rock-band from Saint-Petersburg, Russia. Playing songs that make stupid assholes' ears bleed, and get good people's dicks erect, third eyes open and characteristics improved. Why? Because all that modern rock scene bullshit is really fucked up. Ognelet talk about socio-psychological satire, rage, black humor, human tragedy and throw self-irony, tongue-in-cheek jokes and life-affirming attitude at you.
Onelet have toured with concerts half Russia, EU, Ukraine and Belarus. Played anywhere — from underground clubs, to large rock festivals like "Nashestvie", "Okna Otkroy", "Rock-Line", "Krymfest", "Rock Without Drugs", as well as on many regional rock and bike festivals.
Discography:
2006 — «Адрес: сумасшедший дом» ("Address: Madhouse")
2008 — «Будь таким или сдохни!» ("Be Like That Or Die!")
2011 — «Оборона Ленинграда» ("The Defense Of Leningrad")
2013 — «Силовые машины» ("Power Machines")
2016 — «Жолч» (часть первая) ("Bile", part one)
Videos/Videod:
https://www.youtube.com/watch?v=UFTUh35nTLE
https://www.youtube.com/watch?v=NRhgaRXjBso
https://www.youtube.com/watch?v=UT_-jAg8-JQ
Music/Muusika:
https://soundcloud.com/ognelet/sets/2013-1
Free discography for vk.ru users:
https://vk.com/audios-179046
Webpage http://www.ognelet.ru/
Vkontakte: http://vk.com/ognelet_ru
Facebook: https://www.facebook.com/OGNELET.ru/

WARM UP FROM NELJUDI & LIKE’N’SHARE!! SOOJENDAVAD NELJUDI & LIKE’N’SHARE!!

NELJUDI is closely associated with punk rock. Their songs are in Russian, with lyrics about having a good time i.e. beer, tits, rock'n'roll. The band was formed in 2011, opening for Purgen (RU). Ever since they played numerous gigs supporting bands like Tarakany!, J.M.K.E., The Pauki, Agitators, Psychoterror.
NELJUDI on Koplist pärit õllest, tissidest ja rock'n'rollis lugu pidav venekeelne punkbänd. Neljudi on loodud 2011 aastal ja on esinenud koos selliste pungi suurnimedega nagu Purgen, Tarakany!, J.M.K.E., The Pauki, Agitators, Psychoterror.
https://neljudi.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/NeljudiBand/

LIKE’N’SHARE is an alternative rock/funk band from Tallinn, liked by many! Gigs have been given here and there and lot of happiness spread!
LIKE’N’SHARE on alternatiivse rock’i/funk’i punt Tallinnast mis on esinenud nii siin kui sealpool Eesti piire javallutanud kohaliku publiku südame esinedes muu hulgas korduvalt ka riigitelevisioonis (ETV+ saade „Sinu Õhtu”).
https://soundcloud.com/like-n-share
https://www.facebook.com/lastallinn/

21:00 Doors
22:00 Like’n’Share
22:45 Neljudi
23:30 Огнелёт

Ticket until/Pilet kuni 22:00 5€, later/hiljem 7€
Algus: 21:00
Hind: 5/7

10-06-2017 Mad Hard Ride // Mad 29 // Intact / Dreadpin / Riser / Kolmteist

KÄRE EELSOOJENDUS RAMMSTEINI KONTSERDILE TOIMUB ROCKSTAR’SIS 10. juunil!

Mad Hard Ride Promotions lõpetab hooaja, Mad peab sünnipäeva, Intact esitleb videot, Dreadpin & Riser uut loomingut ja Kolmteist uut albumit! Tõmbame festivalisuve käima, sünnipäevaline kostitab joogipoolisega ja Intact loosib kõigi pileti ostnute vahel 1 Hard Rock Laagri pääsme välja!
Kohe kindlasti toimuvad õllejoomisvõistlused ja varahommikuni saab vanalinnas õhukitarri mängida!
* Sõbrad kes kinki tahavad tuua võivad selle ümbrikusse jätta

[ENG] Mad Hard Ride Promotions is ending it's season and Mad celebrating his birthday. Intact is presenting their new video, Dreadpin & Riser new music and Kolmteist a whole new album! Free drinks from the birthday boy, beer drinking contests and 1 lucky ticket buyer will get a free pass to Hard Rock Laager from Intact /../.

Pilet // Ticket 5€ esimene tund/first hour // hiljem/later 7€
Esinevad // performing:

INTACT [Groove Metal]
Koljut lõhestav reis iga metalisti jaoks! Intact toob Teiene enda värske, raskelt astuva, EP „Chasing Shadows“ ja esitleb uut videot loole „Nothing From You“ mis filmiti aprillis Lahemaal, Hara sõjaväebaasis. Tegu on Intacti viimase kontserdiga enne Hard Rock Laagrit. Saab olema KÄRE!
[ENG] Skull splitting trip for every metalhead! Intact brings to you their new hard hitting EP „Chasing Shadows“ & will present their new video for „Nothing From You“. Come and get your bones rattling and head banging!
https://www.facebook.com/intactmetal/
https://soundcloud.com/intactmetal/kill-the-boy
https://soundcloud.com/intactmetal/chasing-shadows

DREADPIN [Progressive Metal]
2008. aastal loodud punt, mille muusikat iseloomustab groovy'kad rütmisektsioonid, progressiivsed ja looklevad kitarrikäigud ning kaks vokaali. Helipildi kujunemist on mõjutanud Devin Townsend, Tool, Gojira ja CKY. Dreadpini kutid julgevad väita, et piisavalt vaba mõtlemisega leiab nende muusikast lisaks metalile veel ka popmuusika elemente - nad lihtsalt lõhuvad selle kujuteldava kasti pilbasteks! Fännide kohalolu kohustuslik – esitlusele tuleb ka lugusid uue albumi pealt!
[ENG] No style is forbidden, for Dreadpin is crashing that imaginable box into pieces and mix their groovie progressive metal together with pop music vibes. Something for listeners of Devin Townsend, Tool, Gojira & CKY. Dreadpin is about to finish recording of their 2nd album and have some new juicy tunes ready for you!
https://youtu.be/0ozaDJowaco
https://youtu.be/-jVu4fL9YzU
https://www.facebook.com/Dreadpin/?fref=ts

RISER [Heavy/Thrash Metal]
Toodab progelike kallutustega vanakooli Thrash ja Heavy Metalit, suurimateks eeskujudeks on Metallica, Megadeth, Judas Priest ning paljud teised. Riser esitleb Rockstar’si laval kahte äsja ilmavalgust (ja raadioeetrit) näinud demo!
[ENG] Progressive metal mixed with old school Thrash and Heavy Metal. If you like Metallica, Megadeth and Judas Priest then this is for YOU!
https://youtu.be/2UxJjIy3B9c
https://youtu.be/qCWYgTMqHqM
https://www.facebook.com/RiserEst/

KOLMTEIST [Metal]
Tõrvas sündinud ja kasvanud bänd mille lood räägivad ajast kus masinad olid puust ja mehed rauast. Kolmteist esimene album "Mustad Linnud" sai varakevadel purki ja purk riiulile. Purgi kaas kangutatakse lahti ja kogu album saab Rockstar'si laval esitletud!
[ENG] Hailing from the darkest parts of middle of Estonia, Kolmteist’s music and lyrics talk about times when machines were made of wood and men from iron! Kolmteist will present
https://soundcloud.com/kolmteist/kolmteist-saagu-pimedus
https://soundcloud.com/kolmteist/kolmteist-surm-siin-voi
https://www.facebook.com/KOLMTEIST/
Algus: 21:00
Hind: 5/7

29-06-2017 TRAP THEM (usa)/ SOCIASYLUM (est)

29. juunil klubis Rockstar's - USA kompromissitu grindcore bänd TRAP THEM!

TRAP THEM (USA)
https://www.facebook.com/TrapThem/


SOCIASYLUM (est)
https://www.facebook.com/Sociasylum/

Piletid juba müügil :
https://peppertix.com/event/29-06-trap-them-usa-support-tickets-2017-06-29/
Algus: 19:00
Hind: 10

18-08-2017 BEATS FROM THE VAULT!

18.08.2017
Club Woodstock/Rockstars

BEATS FROM THE VAULT!

Doors: 22.00 - 06.00
Ticket. 4/6/7

Algus: 22:00
Hind: 4/6/7
Olnud üritused
19-10-201339 golden years! henry `suss`hinno traditional birthday party!
18-10-2013Arnihilation Party!
12-10-2013reserveeritud!
11-10-2013Unplugged live! EIMEL KALJULAID &
05-10-2013ESTONIAN THARSH METAL FEST 3!
04-10-2013BEATS FROM THE VAULT!
28-09-2013the wheels of sorrow (rus)/ o.r.g.a.s.m.(est)/ chasing the rise (lt)
27-09-2013Live! Kristjan Õunamägi (Connectors)+ Dj Digital Digital
21-09-20134 tankisti &rebane/ socket error
20-09-2013rock `öödisko`
10-09-2013Woodstocki suurelt ekraanilt Jalgpall eesti-ungari
06-09-2013JALGPALL EESTI-HOLLAND
31-08-2013Ismo Haavisto & Andres Roots in Muddy Waters (FIN/EST)
24-08-2013shirubi ikazutchi/ white sparks/ eleenium/ tamhiis/ rotary mind
17-08-2013beats from the vault
06-08-2013BANDTOUR 2013
15-06-2013East Trading Wang / Incoma (Armeenia)
14-06-2013Tamhiis / Teisikud / White Sparks / Neon Noir
11-06-2013Jalgpallihaigla Jalgpallinädal: Eesti - Kõrgõztan mäng suurel ekraanil + Warm-Up ja Afterparty
10-06-2013Jalgpallihaigla Jalgpallinädal: Megamängude õhtu
08-06-2013Jalgpallihaigla Jalgpallinädal: Fännid kohtuvad iidolitega: Joel Lindpere / Konstantin Vassiljev + Fucktor / Naive / Infektsioon + DJ´d Kojamees / Kalle Allik
07-06-2013BEATS FROM THE VAULT 60!: D.A.F eritund + DJ´d Rez / Ivõl / 4-got-10 / Shiftwing / D. Darling
07-06-2013Jalgpallihaigla jalgpallinädal: Eesti - Trinidad ja Tobago + Warm-Up ja Afterparty
06-06-2013Jalgpallihaigla Jalgpallinädal: Lauamängude päev - Lauajalgpall, täringujalgpall
03-06-2013Jalgpallihaigla suur jalgpallinädal!
Leheküljed: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Sisene
Viimased uudised

`PROOVIKAST VÄLJA`festivalil esineb kahel päeval 15 bändi!

26 ja 27. juunil, esineb klubis Woodstock/Rockstars `Proovikast  Välja` festivali raames 15 ... Loe edasi »

12.05.algab kolmest osast koosnev festival `Proovikast välja!`


Mustjõe proovika uued ja vanad muusikud, fännid, sõbrad - karvased ja sulelised - aeg on ... Loe edasi »

`LONG WEEKEND` in Woodstock/Rockstars club!

Friday 28.04.
Loe edasi »
Banner